In Lifestyle, Reizen

Mijn avontuur op Mallorca stopt eerder dan verwacht. Waarom? Dat lees je hier…

Ik zat nog niet op het vliegtuig of Youri had al spijt dat ie me ‘had laten gaan’. Hij voelde zicht heel verdrietig. We hebben het aangekeken en hij is zelfs langsgekomen, maar het gevoel ging niet over. Hij wilde graag dat ik thuiskwam. Ook meerdere mensen van het thuisfront vonden het moeilijker dan verwacht. Ook mijn hondjes vertoonden depressieve verschijnselen.

Het werk op Mallorca vind ik echt geweldig. Ik ben gek op de Spaanse eilanden. Het klimaat, de cultuur en eilanden in het algemeen. Dus ik ga het missen. Ik weet wel dat ik dit werk zeker nog eens wil gaan doen. Want de beslissing was echt snel genomen, binnen 2 weken was ik weg. Youri heeft de tijd nodig om aan iets te wennen, terwijl ik juist ben van het JAAAAAA!

Eerst naar huis. Op 8 april hebben we elkaar iets beloofd. Laten we als ik thuiskom eens plannen en toekomstdromen gaan maken, maar dan samen.

___________________

Barbara ThailandBarbara (26)Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
sa Dragonera, MallorcaYoga Font de sa Cala Mallorca