In Mind

Mediteren is iets wat je kunt leren. En wat is een betere manier dan dit te doen met Batul Loomans, founder van Buddha to Buddha.

Een van de voordelen van het journalist-zijn zijn de persdagen waar je altijd naar toe gaat. De nieuwste collecties krijg je te zien, maar er worden ook allerlei leuke dingen georganiseerd. Zo mocht je bij FUSE communication meedoen met een meditatiesessie van de founder van Buddha to Buddha: Batul Loomans.

Meditatie Batul Loomans

Met vier vrouwen zaten we in een kamertje met Batul. Hij praatte met een zachte stem over zichzelf en hoe hij Buddha to Buddha heeft ‘bedacht’. Een heel inspirerend verhaal, lees op hun website hier alles over.  Daarna stelde hij vragen aan ons, over ons leven, wat we verwachten van meditatie en of we het al een keer gedaan hebben.

Dan beginnen we. We sluiten onze ogen en zijn stem neemt ons mee om goed te leren luisteren naar ons lichaam. Na tien minuten openen we weer onze ogen. Iedereen is zichtbaar onder de indruk en straalt een en al rust uit. Hij vraagt wat we er van vonden en hoe we het hebben beleeft. Hij bestudeert ons aandachtig en weet precies waar we op dat moment aan denken. Hij vraagt mij wat ik wil vragen. “Vragen? Ik wil niets… Uhm, misschien wil ik toch wat vragen ja.” Ik slik, leg uit waar ik mee zit. Hij glimlacht en vertelt een verhaal uit eigen ervaring. Ik ben stil, denk na en bedank hem. Hij gaat verder: “Wat een mooie ketting heb je om. Wat is dat?” “Heel mooi”, zegt hij. Dus mocht Buddha to Buddha ooit iets met die naam doen… Haha…

Als iedereen de kamer verlaat, vraagt hij of ik nog even blijf zitten. Ik krijg het boek mee die hij heeft gemaakt over al die jaren Buddha to Buddha en hij schrijft er een persoonlijke boodschap in. Ik bedank hem en tevreden loop ik de kamer uit. Wat 1 man niet kan betekenen voor de rest van je leven. Batul als je dit leest: Bedankt!

Boek Buddha to Buddha

Buddha to Buddha Batul Loomans

Persoonlijke boodschap Batul Loomans

Wil jij ook mediteren met Batul Loomans? Check dan een van zijn vele filmpjes! In het boek staan inspirerende quotes (zoals die van bovenaan deze pagina), mooie foto’s en het verhaal van Buddha to Buddha.

__________________________________________

BarbaraMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Zonnegroet