In Body, Reizen

Youri en ik gingen een stukje wandelen. 5,5 kilometer lang en 250 meter hoog. Het leek ons wel een leuke uitdaging. En een uitdaging was het zeker met dit weer!

We ging rond 14 uur lopen van Font de sa Cala naar Canyamel (Mallorca). In de volle zon. Het pad (1.4) is redelijk goed aangegeven op het begin. Op een gegeven moment volg je blauwe stippen op de grond. Over losse stenen, een pad kun je het niet altijd noemen. Helemaal boven op de berg zagen we een van de torentjes en het uitzicht was echt prachtig!

Het was het zeker waard. Terug naar beneden, richting Canyamel, raakten we het spoor even kwijt. Door prikkelplanten, langs berggeiten tot we het wandelpad weer zagen…

Het was echt ontzettend heet en we moesten af en toe echt rusten in de schaduw met een slokje water. Het duurde meerdere uren, maar het was het zo waard. Niet aan te raden voor een gezin met kleine kinderen, maar voor sportieve mensen: JAA!

Check hier het filmpje van het uitzicht!

_______________________________

Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Secret swimming pool Mallorca