In Lifestyle, Reizen, Slider

Langs de kust van Font de sa Cala naar Son Moll. 4,5 kilometer langs kliffen en een prachtig uitzicht!

Mijn excursie ging niet door dus besloot ik wandeling 1.3 te gaan maken. Het laatste stuk had ik al eens gedaan, maar het eerste gedeelte kon langs de kliffen. Heel gaaf!

Mallorca wandelen 1.3

Via het tweede strandje van Font de sa Cala liep ik langs de kliffen en over de rotsen, langs een grot.Mallorca wandelen 1.3

Hier was echt helemaal niemand. Een fijne wandeling. Op een gegeven moment kwam ik op een ruig stukje natuur. Het uitzicht was adembenemend en ik kon mijn eindstadje al zien liggen. Dat witte huisje links op de foto is echt afgelegen, maar wat zou ik daar graag willen wonen zeg!

Wandeling Mallorca 1.3

Cala Pedruscada is een wat minder druk en toeristisch strandje waar veel locals komen. Was wel even leuk om te zien en als ik ooit terugkom, zal ik zeker hier terugkomen. Beter dan al die super toeristische stranden!

Wat is jouw favoriete strand van Mallorca?

_______________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga Mallorca