In Lifestyle, Reizen, Slider

Vandaag naar Cala Rajada gelopen en de vuurtoren daar gezien! Super gaaf uitzicht, maar warm…

Vanaf Beachclub Font de sa Cala begon mijn tocht al lopend naar Cala Rajada. Op zaterdag is daar een markt en aangezien dat mijn vrije dag is, leek het me wel leuk. Na twintig minuten bedacht ik me ineens dat het me wel handig zou lijken om mijn portemonnee mee te nemen. Dus daar kon ik weer terug…Mallorca: Cala Rajada en Far de Capdepera

Vol goede moed ging ik weer verder. Na een afslag liep ik verder langs de kust, dat was eigenlijk wel heel mooi! Er zijn allemaal kleine ministrandjes/baaitjes waar je redelijk privé kunt zitten. Eenmaal aangekomen, zag ik de haven en daarna de markt. Het is toch wonderlijk hoe overal ter wereld vrijwel hetzelfde verkocht wordt op een markt, maar dan met de naam van het desbetreffende land. Veel sieraden en kleding hier.Mallorca: Cala Rajada en Far de Capdepera

Na in een winkel een super gave blauwe jumpsuit gekocht te hebben, liep ik verder richting Far de Capdepera. Een vuurtoren bovenop een rots. Het was niet vreselijk ver lopen vanaf het dorp, maar wel erg warm! Maar het uitzicht was het zeker waard! Vanaf daar kon ik zelfs Menorca zien. 🙂

Mallorca: Cala Rajada en Far de Capdepera Mallorca: Cala Rajada en Far de Capdepera Mallorca: Cala Rajada en Far de Capdepera

Ik ben nog wel even in Mallorca. Wat moet ik echt niet vergeten te bekijken? Let me know!

______________________
Huang Num Keaw Waterfall

Barbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Le Phare de Richard vissershuisjes