In Reizen

Cala Agulla, daar moet je heen! Dat is zo’n mooi strand. Ik zag dat wel zitten, besloot er heen te wandelen (anderhalf uur) en toen…

Cala Agulla. Mallorca. Overal waar ik kwam zag ik mensen. Er was geen plekje meer vrij op het strand. Echt: het was een geweldig uitzicht, maar man man man. Daar ga ik dus echt niet tussen zitten.  En wat doe je dan? Dan klim je net zo lang over de rotsen tot je een plekje voor jezelf hebt 🙂

Ik zat op een rots, vlak aan het water. De golven ketsten zo hard tegen het water dat ik alle geluiden om me heen kon afsluiten. Tijdschriftje er bij en klaar! Genieten maar op mijn vrije middag.

Op de foto zie je al die kleine miertjes achterin, dat zijn mensen! 😮

______________________

Barbara ThailandBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yoga geven in het engelssa Dragonera, Mallorca