In Food

Heb je haast, maar wil je wel veel vitaminen binnen krijgen? Dan is de Super Foodstick heel erg handig! Ik laat je zien waarom.

De Super Foodstick is een maaltijdvervangend proteïnepoeder. Super handig in een stick die je overal mee naar toe kunt nemen. Bij een bepaald aantal zakjes krijg je er ook een shaker bij. Bij de stick doe je 250 ml yoghurt of melk en klaar is kees!

De eiwit die er in zit, is caseïne eiwit waardoor je heel lang een verzadigd gevoel hebt. Daarnaast zitten er heel veel superfoods in!

Heb je wat meer tijd, dan kun je er nog veel meer mee. Zo kun je het in allerlei smoothies doen. Ik maakte het met het sap van sinaasappels en aardbeien waardoor het een beetje naar yogi smaakte! Maar op de website van Super Foodstick staan nog veel meer recepten van quinoa chocolate bars tot peanut butter swirls. Allemaal gemaakt met datzelfde zakje!

Super Foodstick smoothie

Iedere shake of smoothie op basis van de Super Foodstick is goed voor 30% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid vitamines en mineralen. Chiazaden, baobab, bijenpollen, lijnzaden, goji, hennepzaden en puur cacaopoeder. Bevat melkeiwit, lactose en soja, zonder conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur-, geur- en zoetstoffen.

Ingeborg van Super Foodstick onbijt het vaak met banaan en avocado waardoor ze helemaal vol zit tot de lunch! Ze interviewde mij voor de website van Super Foodstick! Lees het interview op hun website!

Tijdens de Full Body & Mind Challenge van 1 oktober geef ik een Super Foodstick en Shakebeker weg! Schrijf je hier nog in om mee te doen!

Super Foodstick

 

_________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Healthy andijvie stamppot