In Body, Reizen

Ieder jaar ben ik in Luxemburg te vinden. Dit jaar heb ik weer wat nieuwe dingen gedaan, maar ook de jaarlijks terugkerende activiteiten. Lees hier alles!

Mijn ouders komen ieder jaar op dezelfde camping, Freibad in Echternacherbrück Duitsland. Dat is op de grens met Luxemburg en naast de oudste stad van dat land: Echternach. We lopen altijd naar de St. Liboriuskapelle, heel veel trappetjes met daarna prachtig uitzicht over Echternach. Barbara op een bankjeDit keer deed ik het hardlopend! Youri doet er zo’n 25 minuten over, ik wat langer dus ik had een voorsprong en wachtte toen boven op hem. Maar ik was wel helemaal kapot!

VeneziaVenezia koffie en ijsIedere dag hebben we een lekker ijsje gehaald bij Venezia in Echternach. Heel veel calorieën, maar het is het elke calorie waard. Andere ijscomannen maken geen schijn van kans en bij hen staat altijd een rij! De medewerkers kennen ons ook. In hetzelfde dorp is de beste pizzeria Georgio. Het zit in een steegje en het lijkt heel klein, maar als je door het restaurant heenloopt, kom je in een hele gezellige binnentuin!

Ik ben voor het eerst naar het klimbos in Vianden geweest, dat is naast het kasteel. Je gaat daar heen door met een liftje omhoog te gaan en daarna nog een stukje te lopen.

Barbara en Youri lift in Vianden Uitzicht klimbos

Ik vond het klimbos erg leuk om te doen. Je kunt een klein stukje zien in het filmpje! Jammer dat het zwarte parcours dicht was. Het was ingestort door een storm, dus niet veilig meer.Klimbos

Met het liftje ga je dan weer terug naar beneden. Daar namen we als beloning een apfelstrudel in het restaurant direct naast de lift.

Apfelstrudel

Om te blijven bewegen, ben ik zelfs het zwembad ingegaan!Barbara duikt van startblok Barbara duikt van duikplank

En ik ben ook langs het riviertje gelopen 🙂 En in de zon gezeten natuurlijk.

Barbara bij het waterSchermafbeelding 2015-09-16 om 19.32.13

We zijn naar een waterval in de buurt gegaan waar heel veel wandelroutes op uitkomen. De waterval zelf viel een beetje tegen, maar de omgeving was mooi! En het bruggetje leuk om over te lopen.

Bij een waterval

Zo kort rijden, maar het lijkt alsof je heel ver weg bent. Ben jij wel eens in Luxemburg geweest?

_______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Human Sculpture Door Paul LubbersWeleda Sport Douchegel lavendel