In Food, Slider

Boven bij Crossfit Naarden kun je dus echt lekker eten! Wauw, Golfclub Naarderbos heeft een heerlijke keuken!

Als zakelijke lunch heb ik echt heerlijk gegeten daar. Eerlijk is eerlijk: er is niet zo veel vegetarisch. Maar de vegetarische Oosterse salade is echt heerlijk. Komkommer, sla, cashewnoten, mango en gemberdressing.

Oef, het was best veel. Maar echt lekker en goedvullend. Ik had nog nooit gemberdressing gehad, maar dat ga ik zeker in huis halen. Heb jij dat wel eens gebruikt, zo ja waarvoor?


Barbara touwtje springenBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dineren bij VlaarSalades, 120 x inspiratie uit de hele wereld