In Food

Tussendoortjes zijn soms lastig. Meestal maak ik ze zelf, maar af en toe wil ik ook wel wat makkelijks om mee te nemen. Om naar binnen te werken tijdens het werk of onderweg. Ik vond deze Roo’Bar repen en probeerde ze allemaal uit!

Wat is Roo’Bar?
Een heerlijke reep met 4 tot 5 ingrediënten: superfoods, gedroogd fruit en noten. Het is organic, vegan, raw en zonder toegevoegde suikers en gluten. Dat is natuurlijk super! Wat staat er op het etiket per reep? Kcal 116, 4.8 vet, 14 koolhydraten waarvan 12 suikers, 3.5 vezel, 2.6 proteïne. Gezonder dan menig andere reep te koop in de supermarkt.

In 2010 wilde Anita een een gezonde snack voor haar kinderen maken en zo bedacht ze de raw repen. Ze besloot ze ook te verkopen in haar en Kalins winkel. Samen met Yani besloten ze om de wereld te veroveren. En dat is wat ze doen. De repen worden in bijna 50 landen verkocht!

Je hebt ze in heeul veeul smaken: Chia & Coconut, Maca & Cranberry, Goji Berry, Baobab & Ginger, Cacao Nibs, Mulberry & Vanilla,Liquiorice & Chili, Inca Berry, Hemp & Chia, Chia & Spirulina Protein, Chia & Chocolate protein, Cacao en Rosehip.

Roo'Bar

Mijn favoriete smaken zijn Chia & Coconut en Cacao Nibs. Ze smaken helemaal niet droog, maar erg lekker. Ze zijn ook lekker bij de koffie!

Roo'Bar met koffie

Ik ben blij dat ik al deze repen mocht proeven. Ik zal ze nu zeker zelf gaan aanschaffen.

Kijk voor meer informatie op www.roobar.com.

______________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Speltcouscous met kipschnitzels en maissaladeHigh Tea bij YAY Amsterdam