In Food

Ik stopte de bliss balls in een ander jasje. Aangezien alles lekker is met pindakaas, dacht ik: deze balletjes ook. Het resultaat?

Het is zo simpel om te maken, maar oh zo lekker! Ze zijn gebaseerd op de bliss balls, maar dan nog makkelijker en een andere vulling. Ze passen goed in een healthy lifestyle en ze zijn lang houdbaar.

Wat heb je nodig
Dadels
Pindakaas
Optioneel:
Pure hagelslag

Hoe maak je het
Ontpit de dadels, doe ze in de blender. Als het allemaal hele kleine stukjes zijn, doe je er wat pindakaas bij. Meng het goed met elkaar. Tot slot kun je er voor kiezen om er pure chocoladehagelslag bij te doen of ze door de pure hagelslag heen te rollen. Heerlijke healthy snacks als resultaat! Ik heb er expres geen grammen etc bijgezet, zodat je zelf je eigen smaak kan creëren. Ze mogen wat sticky zijn, als je ze in de koelkast doet, worden ze harder.

pindakaas dadelballetjes

Wat is jouw favoriete dadelballetje?

______________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Weet wat je eet Daan de WitPindakaas test