In Food

Wij zijn altijd op zoek naar lekkere recepten die ook nog eens gezond zijn. Vandaan misschien wel een van de beste: healthy chocolademousse. Lekker, gezond en makkelijk te maken!

Je hebt maar 4 ingrediënten nodig voor deze lekkere gezonde chocolademousse. Je gebruikt geen zuivel en gluten, bevat goede vetten, vitamine E en vezels door de avocado en rauwe cacao is superfood. Het bevat veel antioxidanten en magnesium.

Wat heb je nodig voor twee personen? avocado voor chocolademousse
1 rijpe avocado
2 eetlepel rauwe cacaopoeder
honing
soyamelk of waterAvocado en cocoapoeder

Voor de garnering kun je zelf kiezen wat lekker is, zoals aardbeien, kokosrasp, walnoten of cacao nibs.

Hoe maak je het?
Halveer de avocado en haal de pit er uit. Hoe rijper de avocado, hoe makkelijker het maken is. Vind een manier om de avocado helemaal glad te krijgen. Staafmixer, blender of misschien gewoon met een vork. Voeg daarna de cacaopoeder erbij en een eetlepel honing. Om het wat dunner te maken, voeg je wat soyamelk of water toe. Niet te veel, het moet wel een mousse blijven.

Chocolademousse

___________________________________________________________

 

BarbaraMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts
Comments
  • noname

    En als je allergisch bent voor avocado, heb je daar dan een alternatief voor?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0