In Lifestyle

Een app die de wereld een stuk veiliger zal maken. Ik kreeg een uitnodiging voor de lancering van Xpose (waar ook Peter R. de Vries en Fajah Lourens bij waren), reuze benieuwd ging ik erheen…

De lancering vond plaats in de Harbour Club in Amsterdam. Bij binnenkomst kregen we direct een Moët aangeboden. Daar zeg ik geen nee tegen. Ondertussen kwamen er allemaal heerlijke hapjes langs tijdens het wachten. Ik heb zelfs een oester geproefd.

Het moment was daar. Fadi Khalil pakte de microfoon en liet weten wat hij wilde bereiken met zijn app: “Als je je buurman ziet die een lijk in zijn kofferbak legt, of een bom bij zich draagt, stuur je de beelden naar Meld Misdaad Anoniem.” Even schudden met je telefoon, drukken op ‘Panic’ en alle beelden worden opgeslagen op een server, ook 112 kijkt mee. Er is ook nog een ‘Stand-by’ knop. Stel, je denkt gevolgd te worden dan ga je streamen. Mocht je gegrepen worden, dan kunnen al je volgers op de ‘panic’ knop drukken.

ontwerper Xpose

Peter R. de Vries was ook aanwezig en erg blij met de app. Het is een livestreaming waar ze in Amerika ook al oren naar hebben (ook omdat je kan livestreamen voor leuke doeleinden als bruiloften en dan alleen naar je vrienden). Hij zegt dat het een omwenteling teweeg gaat brengen in opsporing en handhaving.

Peter R de Vries Xpose

Fajah Lourens (van killerbodymotivation) nam het stokje over en vertelde wat het met haar doet als moeder. Ook zij ziet het als een uitkomst.

Barbara met Fajah Lourens bij Xpose

Je kunt de app downloaden in de PlayStore. Ik heb hem al gedownload!


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yoga bij B&B de Rheezer KamerGeyser sauna Thermen Bussloo