In Body
Voor Larissa is het bijna zover: haar bikinicontest is nu over een week! Ze hield voor ons haar dagboek bij. En nee, dit intensieve sporten gaat niet altijd over rozen…

4 mei

Ik ben blij! Nog 5 weken te gaan en vanochtend weer gemeten, gewogen en geposeerd. Nadat ik hele lange tijd min of meer stil heb gestaan, zijn de kilo’s er nu weer van af. En ik voel me goed! In 2 weken tijd 1,6 kilo afgevallen en van 18,6% vet naar 14,3% vet. In mijn spiermassa ben ik aangekomen en in mijn centimeters in omvang overal wel wat afgenomen. Ik ben er nu echt bijna, maar nog niet helemaal.

Larissa

12 mei

Vanochtend om 07:45 mijn Hammertimetraining weer gedaan, zoals iedere dinsdagochtend. Nog 3 weken doortrainen en dan de week van mijn wedstrijd alleen maar slapen, rusten en herstellen.

Larissa Hammertimetraining

20 mei

Het wordt zo officieel allemaal. Het komt zo dichtbij! Mijn bikini is binnen, maar de kleur houd ik nog even geheim. Voor zolang ik dat volhoud dan, hihi. Nog 18 dagen te gaan!

Larissa sneakpreview bikini

 

25 mei
5 maanden verschil, 9 kilo lichter…
Larissa vijf maanden
28 mei

Holy F!! ? Het komt zo dichtbij! Nog TIEN dagen, 10 dagen! Na 5 maanden bloed, veel zweet en heel veel tranen, mag ik volgende week zondag gaan shinen op het podium op de Walters’ cup in het Chasse theater in Breda. Wow, wat heb ik hier zin in!
Mocht je willen komen kijken, wees dan snel met kaartjes bestellen. Dit kan opwww.walterscup.nlAhhhhh, zo spannend!

Larissa poseren

29 mei

Ik kreeg vanochtend weer de opmerking dat ik zo verschrikkelijk dun ben geworden, dat ik op mezelf moet letten en de vraag of ik me wel goed voel.
Jammer dat mensen het verschil niet zien tussen dun en getraind. Maandenlang heb ik hier hard voor gewerkt en ik ben trots op wat ik tot nu toe heb bereikt. De een vindt het mooi, de ander wat minder. Maar ik voel me goed! Natuurlijk zijn er altijd wel puntjes bij jezelf die je graag anders ziet, maar soms moet je even stil staan bij wat je nu al bereikt hebt!

Larissa 5 maanden

 

 

Wij van Be Happy&Healthy wensen Larissa heel veel succes. Ze is nu klaar met trainen en gaat vooral rusten en gezond eten. Zondag 7 juni staat ze bij de Walter’s Cup op het podium. Spannend!

 

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Buikspieren voor thuis