In Body, Lifestyle

Wauw, wat was het weer gaaf om te zien de mannen en vrouwen tijdens de Beach Throwdown. Drie verschillende categorieën, man en vrouw gescheiden. Ik super trots, want Youri stond in de finale als intermediate male!

Samen met zijn buddy Jeffrey (team Invictus) waren we die dag al vroeg aanwezig. De wekker stond om 6 uur! Alle Crossfitters verzamelden zich die dag op het strand van Zandvoort bij Beachclub de Spot.

De wods voor intermediate male

  1. Run-Swim
  2. Thruster ladder
  3. Assaultbike, pull ups, betonnen bal over je schouder
  4. Deadlifts, over hekken heen, burpees over walls

    Beach Throwdown 2016

De RX+ mensen deden gewoon 8 wods verdeeld over 2 dagen. OMG!

Het was leuk om te zien hoe al deze fanatieke sporters gezellig met z’n allen hun mealprep uit bakjes aten. Pas aan het einde van de dag waren er een paar die een hamburger of patat gingen halen. Er stonden ook wat stands met allerlei dingen voor sporters, daar maakte ik kennis met de biologische shakes van EkoPura en de repen Battle Oats. Daar zal ik later nog wat over schrijven. Want beide was super lekker!

Youri en Jeffrey waren op het randje binnengekomen bij de finale (nummer 39 van de 40), maar ze werden in de finale gewoon 14e! Dus ben super trots 🙂


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yoga hart openeryoga bij B&B de Rheezer Kamer