In Lifestyle, Mind

Dit is voor mij heel moeilijk: keuzes maken. Ik sta nu voor een moeilijke beslissing, maar hoe doe je dat? Heb jij tips?

Ik ben gek op schrijven en voor mij is één van de eerste stappen om keuzes te maken ook echt: lijstjes maken. Heel simpel de voors en tegens opschrijven en tegen elkaar afwegen. Toch is dat niet het belangrijkst, want je weegt vaak dingen van het verstand tegen elkaar af. Het gevoel is vaak moeilijk te vangen in woorden. Én, vaak laat je ook nog eens de wensen van anderen meewegen.

Ik ben een eeuwige twijfelaar en ja, ik ga bij mensen langs om raad. En ja, ik heb echt wel eens keuzes gemaakt op basis van de beslissing van anderen. En weet je wat, ik werd daar echt niet blijer van. Maar iedere dag moet je zo veel beslissingen maken: wat eten we vanavond, wie laat de hond uit, welke opleiding ga ik doen, ga ik vroeg naar bed. Grote en kleine beslissingen. En soms ben je gewoon echt beslissingsmoe.

Als je echt niet kan kiezen, maak dan gewoon een keuze met je ogen dicht. Uiteindelijk zijn veel beslissingen niet definitief!

Voor mij is het belangrijkst mijn hart te volgen. Telkens als ik dat doe, ben ik het gelukkigst. Zodra ik me door anderen andere dingen laat aanpraten, word ik heel ongelukkig. Dus de belangrijkste tip: volg je hart. Al lijkt je toekomst dan onzeker. Je hart weet wat het best voor jou is. Hetzelfde met financiën: wil je genoeg geld hebben of gelukkig zijn (vaak komt de cashflow dan vanzelf).

Mij als spreker op je event? Dat kan! Mail naar barbara@behappyandhealthy.nl voor meer informatie.

presenteren


Barbara touwtje springenBarbara (26) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
flowee gezondheidsbeurs