In Lifestyle

Niets zo leuk als zelf je kalender maken! Via Fotofabriek.nl mocht ik het eens uitproberen. Super makkelijk en leuk om te doen!

Ik kreeg een mail van de Fotofabriek en pas toen besefte ik dat ik geen eens een verjaardagskalender had! Bij mijn ouders hangt ie op het toilet, bij mij remind Facebook me altijd… Dus sorry voor de mensen zonder Facebook! No more!

Via de website download je de software. Dat gaat heel snel en is simpel. Je kunt het helemaal zelf maken of uit een sjabloon van hen kiezen. Ik koos voor een sjabloon. Ik wst welke foto’s ik wilde gebruiken en echt, binnen 10 minuten, had ik hem gemaakt!

Fotofabriek.nl

Als je klaar bent, geeft het programma vanzelf aan of er errors zijn. Zijn er misschien foto’s die niet groot genoeg zijn, etc. Uploaden naar de website en klaar! Binnen een paar dagen wordt ie thuisgestuurd 🙂

Fotofabriek.nl

Nu nog een plekje uitzoeken om hem op te hangen!

Wil jij ook zo’n kalender of iets anders met jouw foto er op? Ga dan naar www.fotofabriek.nl.


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Op blote voetenTurkoois sieraden Ibiza