In Body, Lifestyle
Als kind at ze alles wat los en vast zat. Op de middelbare school ging ze op een dieet en later zat alles er weer aan. Juliana Noordeloos vond het op een dag genoeg en maakte de switch!

“Als kind  at ik alles wat los en vast zat. Dit kwam in mijn puberjaren ook niet ten goede. Ik besloot op dieet te gaan en viel zo tien kilo af. Ik begon weer normaal te eten en van het een kwam het ander. Ik at te veel dikmakers en alles zat er binnen no time weer aan. Ik werd zelfs zwaarder dan ik was.
In het jaar 2013 was ik op mijn zwaarste en voor mijn gevoel kon ik geen leuke kleding meer kopen. Ik voelde me onwijs futloos en absoluut niet happy! Ook al verbloemde ik dat echt. Toen besloot ik het roer om te gooien…
In november 2013 schreef ik me in bij een sportschool ging 1 x in de week. Ik moest even inkomen haha. Maar vanaf januari 2014 ging ik er echt voor. Ik verdiepte me in gezonder eten, kocht een mountainbiken om echt mijn conditie omhoog te halen en de sportschool deed ik 2/3 dagen. Na 10
maanden was ik 25 kilo kwijt!
Vanaf 2015 doe ik meer krachttraining, zo’n 2 /3 keer in de week. Daarnaast 2 keer in de week conditie: hardlopen of mountainbiken  Ik vind het heerlijk!
Kokenwas nooit mijn sterkste punt, maar sindsdien vind ik het super leuk!
Omdat ik nu weet wat ik neem. Ik ben van maat 42 naar maat 36 gegaan en ik voel me super happy.”
Geef nooit op… I’m not telling you it’s going to be easy, I’m telling you it’s going to be worth it!
Medellinggirl afslanken succesverhaal
Barbara: Wat een diehard en volhouder. Ik heb heel veel respect voor haar en vind het knap dat ze zo door is gegaan. Ze geniet van een gezonde levensstijl. Ga vooral zo door Juliana!
Wil je haar volgen, check haar instagram.
_________________________________
Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Weet wat je eet Daan de WitSquat clean