In Lifestyle, Reizen

Yes, eindelijk begonnen aan de Yoga Teacher Training in India. Zo gaat het tot nu toe!

Ik heb nu twee dagen achter de rug. Met de jetlag en de gekke tijden was het heel zwaar. Niet alleen voor mij, maar voor iedereen. De meditatie verliep dan ook misschien iets anders gepland…

Bij Shiva Shakti hebben we allemaal een eigen bungalow:

bungalow shiva shakti

En we beoefenen de yoga in een Yoga Shala, achter de bungalows:

Yoga Shala india

Zaterdag was de openingsceremonie en moesten we allemaal in het wit. We kregen een mala, een armband dat onze verbintenis vastlegd en deze mooie bloemenketting. Deze twee dagen heb ik onwijs veel geleerd over nieuwe asana’s, filosofie, anatomie en nog veel meer. En wat een lieve mensen hier! Oh, en dat neus schoonmaken, valt best mee :p

Heel happy dat ik de opleiding ben gaan doen.Ik kijk uit naar de toekomst.

English

I’ve started the Yoga Teacher training in India!

It has been two days now. With the jetlag and crazy times, the first day was really hard. Not only for me, for everyone. So the meditation doesn’t went how it supposed to be.

At Shiva Shakti we all have our own bungalow:

bungalow shiva shakti

And we practice de yoga in this Yoga Shala:

Yoga Shala india

Saturday was the starting ceremony, we dressed all in white. We got a mala, a bracelet which shows our connection and this beautiful flower necklace. In these days I’ve already learned a lot about new asana’s, philosophy, anatomy and more. The people are really nice. And the nose cleansing, isn’t so bad :p

I’m really happy to do this and I’m looking forward to the future…

 

____________________________

Barbara Thailand

Barbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0