In Food

Twee keer heb ik er nu gegeten. Een keer een diner en een keer lunchen. Tijd voor een review over restaurant Vlaar in ‘s-Graveland.

Restaurant Vlaar is bij ons echt een begrip in de buurt. Het straalt luxe uit en je gaat daarheen als je goed culinair wil eten. Toen mijn ouders zoveel jaar getrouwd waren, kwam ik daar voor het eerst. Het interieur is chique en het is lekker warm. De kaart bestaat uit pure gerechten. Zelfs de ‘standaardgerechten’ als ceasar salad en carpaccio hebben hun eigen authenticiteit. Alles is vers en huisgemaakt. Het leuke is dat je de keuken in kunt kijken.

Laatst heb ik er weer geluncht. Ik begon met een Ceasar Salad. De kip was echt heerlijk mals. Zo heb ik het nog nooit gegeten. Daarna nam ik nog een carpaccio. De plakjes zijn wat dikker en het smaakt wat naar ossenworst. Als dessert nam ik een crème brulée. Daarnaast lag een huisgemaakt bolletje frambozenijs. Ik vind het altijd zo knap als iemand een goede crème brulée kan maken. Mij is het na 3 keer nog steeds niet gelukt.

restaurant vlaar

restaurant vlaar creme brulee

Restaurant Vlaar maakt mooie gerechten die heerlijk smaken. Ze koken met het seizoen mee. Je kunt er zowel privé als zakelijk lekker vertoeven. De prijs is midden-hoog. Een glas wijn is wel aan de prijs. Ik kan het zeker aanraden!

 

Restaurant Vlaar
Noordereinde 129
1243 JL ’s-Graveland
035-6561661
info@restaurantvlaar.nl

__________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Pindakaas testTips voor valentijn met een fitigrl