In Food

Dit weekend heb ik bij Paisan gegeten in Hilversum. Daar wilde ik al een tijdje naar toe. Check hier wat ik van deze mediterrane keuken vond!

Ik wilde er al zo lang heen en zondagavond wilde ik gewoon nog even ergens naartoe. Nou, ik kreeg eindelijk mijn zin! Er staan heel veel vleesgerechten op het menu, maar ook de vegetariër kan daar eten. Ik had als vooraf samen met de rest aan tafel: Feest op tafel. Allemaal kleine anti-pasti en mezzes. Super lekker en eigenlijk zat je daar al best vol van. Daarna had ik wortel en pastinaak (ik heb daar geen foto van, echt jammer). En als dessert een proeverij met baklava, frambozenijs, een turks cakeje en tiramisu.

Echt leuk dat je kan kiezen met je gerechten tussen de verschillende landen langs de mediterraanse zee. Dus niet gericht op 1 land. Ik heb echt heerlijk gegeten, de Sauvignon Blanc was ook lekker. En ik zat echt super vol!

Voorgerecht Paisan Hilversum

Dessert Paisan Hilversum


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
De Keuken van de Koning bruidstaart