In Lifestyle, Mind

Begin dit jaar hebben we allemaal nieuwe doelen gesteld. Ik ook. Het is nu half april. Hoe staat het met je doelen en wensen?

Begin van dit jaar heb ik geroepen dat ik graag beter wilde worden met CrossFit en een sixpack voor de vakantie. Nu is het nog geen juli/augustus en heb ik er nog een tripje bij dus moet ik dat doel op een andere manier moet aanpakken. Ik ben net in een bulkperiode geweest om spier te kweken en probeer ik nu te minderen met calorieën, maar dat vind ik nu wel heel moeilijk! Vandaag is het nog 30 dagen tot Ibiza en wil ik graag strak in het yogapak. Dus vanaf vandaag ga ik echt goed cutten. Ik ga geen sixpack krijgen in die 30 dagen, maar ik hoop echt dat ik wat strakker ben dan nu. Daarna ga ik weer goed op voedingsschema voor mijn vakantie in Sicilië en Luxemburg in augustus!

Sterker met CrossFit gaat eigenlijk best goed. Mijn schouderblessure is helemaal weg. Inmiddels gaat het goed met mijn handstandpushup. Gewoon goed blijven trainen, niet alleen met WOD’s, maar ook Open Gym en mijn spieren een voor een aanpakken.

Maar tijdens deze periode ben ik achter nog meer dingen gekomen. Ik heb een nieuwe baan. Bij Oldenhof. Als verkoopmedewerken en daar heb ik het echt naar mijn zin. Ik ben het freelancen weer op gaan pakken en werk weer voor eerdere werkgevers. Ik heb gesolliciteerd bij de Marechaussee als officier. Daar had ik super goede resultaten op mijn testen (super slim haha), mooie papieren. Mijn presentatie over mezelf ging geweldig, maar het gesprek ging vreselijk. Ik ben dus ook niet verder gekomen dan dat. Ik weet dat ik de medische test en de fit test zeker had gehaald en ik weet dat ik een goede leider ben. Helaas is het het dit niet geworden. Maar misschien is dit wel een verlies voor hen. En soms is het beter om dingen niet te krijgen, ook al denk je op het moment dat je het nodig hebt of graag wilt. In de toekomst zal het beter uitkomen. Maar hé, ik heb nu een super leuke baan bij Oldenhof met leuke collega’s. Ik heb tijd voor freelance-opdrachten, zowel schrijven als fitnesslessen.

Oh, de yogalessen gaan heerlijk. Op dinsdagavond (van 20.15 tot 21.15) zijn ze zo tevreden dat ze nog een keer in de week wilden. Vanaf deze les ga ik nog een les geven op de vrijdagochtend. Het liefst van half 9 tot half 10, maar nog even overleggen met mijn leerlingen! Dus als je wilt, kun je nog een proefles nemen.

Het moraal van dit verhaal? Je kunt zelf keihard werken voor je dromen en idealen. Maar soms. Soms helpt het universum een handje 🙂 Wees dankbaar.

Denk aan je doelen

__________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts
Showing 2 comments

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
hoofdstandBetter Event winactie