Vorig jaar was dit retreat op de grens van Luxemburg en Duitsland een groot succes, dus we doen het gewoon weer! Van donderdag 29 juli tot en met zondag 1 augustus gaan we wandelen, yoga doen en heel veel plezier hebben.

We slapen in een tent op Camping Freibad in Echternacherbrück aan de Sauer. Dit is een kleine plaats in Duitsland, als we de brug oversteken zijn we in het prachtige Luxemburg. We zijn daar in het gebied dat ook wel Klein Zwitserland wordt genoemd en het is daadwerkelijk prachtig!

Bron Luxemburg

Prachtige bergen en watervallen, kleine watertjes en mooie bomen. We gaan wandelen naar het Liborius Kapelletje, we wandelen de Devil’s Eight en we gaan met een kano de rivier op.

De camping is te bereiken met de auto en is slechts op 3,5 uur rijden afstand. Voordat het retreat begint, maken we een Groeps WhatsApp aan. Dan zou je met elkaar kunnen kijken of je mee kunt rijden met iemand.

Je kunt al mee voor € 275 inclusief ontbijt en diner. Deze prijs is als je je eigen tent meeneemt, let me know als je dit niet hebt. Dan kun je er een bij ons huren, prijs is afhankelijk van hoeveel personen etc…

Wil je een hotel nemen, neem even contact op. Hoe sneller , hoe beter want ze zitten snel vol in deze buurt.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0