In Body, Reizen, Slider

Daar liep ik. Rugzakje op, op weg naar de top van de berg. Want dat zag er zo mooi uit…

Ik begon bij mijn appartementje in Font de sa Cala. De straat uit, een hekje door, een natuurgebied in. Ik kwam twee keer op een plek terecht waarvan ik dacht: hier moet vroeger iets gestaan hebben… Maar ik bleef doorlopen. Tot ik geen pad meer zag en toen werd het klimmen. Ik klauterde en sprong van de ene naar de andere steen. De prikkelbosjes kregen een aantal keren mijn benen en armen te pakken en ik zag keuteltjes overal. Ik voelde me een typische berggeit. Omdat er berggeiten zijn, was er af en toe wel goed te zien hoe zij liepen, dus dan was het voor mij iets makkelijker.

Ik nam geen genoegen met bijna de hoogste punt, maar liep door tot ik niet meer hoger kon. Hoe hoger ik kwam, hoe mooier het uitzicht werd. Ik slaakte een diepe zucht en riep keihard: WAUW! toen ik eenmaal aankwam. Wat een prachtig gezicht. Ik zag Font de sa Cala onder mij, links zelfs Menorca. De bergkam die Youri en ik hadden overgelopen. En Canyamel! En nog veel meer. Het was even omhoog klauteren, maar het was het zeker waard!

Wandelen Font de sa cala Mallorca

Dat witte hotel ligt vlak naast de mijne! En links zie je heel lichtjes Menorca

On top of the world Font de sa cala Mallorca

Uitzicht over Canyamel en die bergtop hebben we ook beklommen!

En ook nog even een filmpje van het uitzicht:

_______________________________________

Barbara ThailandBarbara (27) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Yoga Font de sa Cala Mallorca