In Food

Eindelijk kon ik mijn kerstcadeautje aan mijn zusje geven, haha: een high choc bij de Chocolate Company! Wow…

Uiteraard deden we de High Choc in Bataviastad, zodat we daarna daar nog even een rondje konden lopen. Het was prachtig weer en toen we binnenkwamen was de tafel af gedekt. De thee stond klaar en we mochten zelf een smaakje kiezen. Al snel kwam de plank met lekkers aan. Een killer brownie, cheesecake, bonbons, aardbeien met chocolade, broodjesrol met eiersalade (eventueel met basilicumdressing), slagroom, broodjes met 3 verschillende chocoladedips: pistache, brownie en speculoos cookies.

High Choco Chocolate Company

Alles was echt even lekker. Die brownie. Oef, en het vulde! Maar omdat wij een high choc hadden, kregen we ook nog een chocoladefondue erbij!

High Choco Chocolate CompanyHigh Choco Chocolate Company

Ik weet dat je niet mag spelen met je eten, maar check hoe lekker die rechtse foto is! 😮 Als afsluiter nog een heerlijke warme chocolademelk. Gelukkig geen slagroom!

High Choco Chocolate Company

Tonnetje rond, maar super blij en voldaan zijn we een rondje in Bataviastad gelopen.

High Choco Chocolate Company


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yoga bij B&B de Rheezer KamerZelf pindakaas maken