In Lifestyle

Ik heb het voorjaar in mijn bol. Dat houd in een hele grote schoonmaak, opruimwoede en op zoek gaan naar mezelf. Dit deed ik in mijn weekend!

In het voorjaar ben ik helemaal nieuw. Ik laad weer op, heb veel meer energie en ga dingen ondernemen. Op dit moment zit ik in een klein dilemma over wat ik precies wil. Ik weet in ieder geval dat ik mijn boek eindelijk ga afmaken en opsturen naar een uitgever. Het liefst deze week nog. Daarnaast hoop ik dat ik in mei naar Ibiza kan gaan voor een yogavakantie. Even helemaal tot rust komen. En ik wil het gewoon een keer meemaken, het lijkt me heerlijk. Waar kan dat beter dan daar?

Ik liep in een rokje met blote benen in de zon dit weekend en ik heb zelfs op een terras gezeten. Vrijdag en zondag heb ik echt heerlijk rust genomen, wel gesport natuurlijk 😛 Zaterdags moest ik werken. Maar op vrijdag heb ik mijn volledige kledingkast binnenstebuiten gekeerd. Ik heb een heel klein kamertje waar ik mijn walk-in closet heb gemaakt:

Inloopkast walk in closet

Boven mijn kleding is nog een plank met hakken en rechts nog een plankje met tassen. Ik ben er heel blij mee! Ik heb drie dozen vol met kleding die ik een keer ga verkopen op de rommelmarkt (waaronder een Jordan short maat XL en Adidas short maat L :p)  en daarnaast nog drie zakken en vier paar schoenen weggegooid. Ik ga nu voor het motto: minder materiaal, meer herinneringen. Ik ga van dat geld dat ik bespaar liever op reis, lekker eten of leuke dingen doen.

Ben jij al aan de grote voorjaarsschoonmaak begonnen?

_____________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
kokoscrepes De Real Meal Revolutiehoofdstand