In Body, Mind
Het is nu zeker: ik ga op yogavakantie. Even een momentje voor mezelf. Ik ga alleen mee op een vakantie van Kleurrijk Leven. Yoga en gezond eten op Ibiza.

Hoe kan een gevoel snel veranderen. De dag nadat ik boekte kreeg ik gelijk allemaal nare ideeën. Ja, maar als ik weg ben. Is het niet zonde geld. En Youri dan. En de hondjes. Ben ik niet egoïstisch.  En ik moet zeggen. Ik heb deze gedachten nu nog. Altijd denk ik aan anderen en niet aan mezelf. Tijd om daar verandering in te brengen. Dit moet ik echt leren. Dus zet ik door. Het is tijd om te kijken wie ik ben en wat ik wil. Ik vind het doodeng. Wat als ik mezelf niet leuk vind…
Ik heb er heel veel zin in en vind het spannend tegelijk. Ik ga een dag eerder zodat ik op tijd ben en alvast wat kan zien.
yogavakantie
Trouwens, ik ga mee op deze vakantie. Het sprak me direct aan en de medewerkers zijn onwijs aardig.
Ik ben nog nooit op Ibiza geweest. Wie heeft er tips?!
_____________________________________
Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Mineral cosmetics dode zeezoutscrubDenk aan je doelen