In Food

Lang at ik nagenoeg geen sauzen. Wat daar allemaal inzit, stond me niet aan en ik vond het vaak ook niet nodig. Tijdens het ontbijt van de Fitness Expo vond ik de ketchup van 2BSlim in de goodiebag en dit vond ik er van…De sauzen van 2BSlim bevatten 0% vet, geen suiker en slechts 1 calorie per portie. Ze zijn wat waterig van structuur, maar de smaak is echt super! Verder zijn ze gluten- en lactosevrij, geschikt voor vegetariërs en veganisten. Ambassadeur van de producten is presentator Sander Janson, omdat hij ook echt achter het merk staat. Hij was ook aanwezig bij het ontbijt van de Fitness Expo.Vetvrije ketchupDe Spanjaard Miquel Ferrando Pascual is degene die ze bedacht heet. Door een te hoog cholesterolgehalte ging hij gezonder leven. Hij kwam er achter dat er maar weinig ‘gezonde’ voeding te koop was en is toen begonnen met 2BSlim. De sauzen zijn verkrijgbaar bij o.a. XXL Nutrition en Bodyenfitshop en kosten €3,90.

Ik ben in ieder geval blij met de ketchup. Hij heeft inmiddels Heinz vervangen en ook Youri is van zijn favoriete merk afgestapt. De ketchup is lekker kruidig en heeft een goede smaak. Echt een aanrader!

Vetvrije ketchup


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts
Comments
  • Sjb

    Helaas zit er in de sauzen E955… en dit wil je gewoon niet tot je nemen…

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
NicecreamSicilie ijs op brioche