In Geen categorie

Ik ben gek op de Indiase keuken. Nu ik India ben geweest, ben ik wel wat kieskeuriger geworden. Het boek ‘Puur India’ van Meera Sodha is een fantastische manier om zelf te leren koken uit deze prachtige keuken. Nog beter, het zijn alleen maar vegetarische gerechten.

Het boek is op verschillende manieren in te delen: op seizoenen, of op thema. Elk recept heeft zijn eigen verhaal. Naast de 130 recepten staat er ook veel achtergrond informatie over producten en typisch Indiase dingen.

Ik heb nu de Bakbananen curry gemaakt. Het was echt heerlijk. Je proeft alle kruiden die er in zitten. Een onverwachte smaak. Inmiddels liggen er heel veel blaadjes tussen de bladzijden van alle recepten die ik nog wil maken, haha. Next one: samosa met walnoten en kastjechampignon!

Als je van goed Indiaas eten houd, is dit echt aan te raden. De informatie die er instaat is handig, de recepten makkelijk te volgen en de fotografie is mooi. De voorkant van het boek vind ik ook echt heel gaaf!

Het boek is te koop via Bol.com!

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0