In Lifestyle

Dit weekend besloten Youri en ik eens naar de sauna te gaan, maar wel graag in badkleding. We vonden Omega Spa en Wellness in Soesterberg…

Ik had nog nooit echt een  ‘dagje sauna’ gedaan. Veel vriendinnen hadden het al eens gedaan, maar ik gunde mezelf er geen tijd voor. In Oostenrijk ben ik naar de sauna geweest met een prachtig uitzicht en eigenlijk vond ik het wel ontspannend. Daarbij houd ik van warmte dus waarom zou ik niet gaan?

Omega Spa en Wellness in Soesterberg bestaat uit twee gedeelten: een spa waar je met badkleding naar binnen mag en een wellness voor degene die graag naakt naar de sauna gaat. Wij doken de spa in. Na een warme douche, trokken we een baantje in het zwembad om vervolgens naar de infrarood sauna te gaan. Daar doe je het met een knopje aan, zodat alleen jouw infrarood gedeelte aangaat.Omega Spa en Wellness

Daarna was het tijd voor het Turkse stoombad. Dat vinden wij altijd super fijn! Na de Finse sauna kregen we trek. Boven in het restaurant bestelden we een heerlijke lunch en een kop koffie met lekkers.

Tijd voor het buitengedeelte. Het was niet heel erg warm en het regende af en toe, maar we zijn toch buiten gaan zwemmen en we hebben heerlijk in de whirlpool gelegen. (“Ik wil ook een jacuzzi…”) Buiten stond er een grote houten cabin met daarin nog een sauna. Daar zijn we ook nog een aantal keer in geweest.

Het was er heerlijk rustig en schoon. We hebben besloten vaker naar de sauna te gaan. Terug in de auto waren we nog steeds helemaal ontspannen en zen. Wat een verademing in onze drukke leven. Een aanrader!

______________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts
Showing 3 comments
 • Tilly

  Vriendin en ik waren er ook afgelopen zondag. Heerlijk. Maar overal je mond noeren houden in de saunas en atoombade was voor ons niet te doen 😉

  • Barbara Schriek

   Beste Tilly,

   Wat leuk zeg! Ja, inderdaad. Continue je mond houden is best lastig. Wij zaten eigenlijk veelal met zijn 2en in de sauna, dus dat scheelt!
   Liefs, Barbara

 • Tilly

  Excuseer me de typefouten. Lichtgrijze letters lezen niet best. ..

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Youri tijdens LowlandsFoodfestival couscous