In Food

Oké, nog een lekker snackje dan! Ik prep echt al mijn maaltijden, dus moet vaak wat anders bedenken. Anders ben ik namelijk snel ergens op uitgekeken. Dit keer maakte ik healthy appel kaneel muffins!

Niet al te moeilijk te maken en nog een gezondere keuze ook. Je kunt deze healthy muffins een paar dagen bewaren in de koelkast en je kunt ze ook invriezen.

Wat heb je nodig
150 gr speltmeel
200 gr appelmoes
2 scoops whey vanille
2 tl bakpoeder
2 eieren
2 tl kaneel
Optioneel: rozijnen

Zo maak je het
Meng het speltmeel, appelmoes, eiwitpoeder, bakpoeder, eieren en het kaneel tot een smeuig beslag. Daarna kun je eventueel de rozijnen toevoegen. Doe het in muffinvormpjes. Ik vind siliconen heel handig. Daar krijg je ze makkelijk weer uit. Ongeveer een kwartiertje in de oven op 180 graden. Lekker 🙂

appel kaneel muffins

Dit recept heb ik op instagram gevonden. Ik weet alleen niet meer bij wie, dus is dit recept van jou dan hoor ik het graag en kan ik je naam er bij zetten 🙂

__________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
gevulde eieren Pasen