In Food

Als je door de winkelstraat loopt, zie je Your Coffee niet zitten. Maar inmiddels is deze healthy hotspot zeer bekend in de omgeving. Op de zaterdag dat ik langsging, zat het dan ook helemaal vol!

Wat is er toch zo goed aan deze lunchroom? Sowieso ziet het er hartstikke tof uit. Het meubilair, de muren, alles past bij elkaar. Boven is er een bibliotheek en een speelruimte. Dat is het eerste gedeelte dat altijd vol zit, maar ook al kun je er niet zitten is het echt even een bezoekje waard. De menukaart bestaat uit lekkere organic lunches van brood en salade tot allerlei soorten koffie en juices.

Ik had speltbrood met hummus en gegrilde groenten met een juice van ananas, appel en gember. Bij het broodje kreeg ik nog een extra bakje hummus. Lekker! Het smaakte allemaal erg goed en de bediening was vriendelijk.

Er zijn altijd taartjes te koop en iedere dag iets anders. Zo kun je ineens een bruine bonen brownie kopen of een gezonde worteltaart. De vegetariër, healthlover of de lekkere luncher. Iedereen kan er terecht!
Healthy Hotspot Your Coffee in Hilversum
Ben jij er al eens geweest?

Your Coffee, Kerkstraat 38 A, Hilversum
_______________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Eiwitrijke healthy ontbijt tiramisuhealthy aardbei mugcake