In Food, Lifestyle

Eindelijk had ik iemand gevonden die met me mee wilde naar Amsterdam, puur en alleen voor de healthy hotspot YAY met een winkel, café en workshopruimte. We namen de high tea, alles raw, vegan en heerlijk!

Na een intensieve workout gingen Emma en ik op weg naar Amsterdam. Vanaf station Zuid is het makkelijk te lopen. Door de training hadden we enorm veel trek. Het café was niet moeilijk te vinden en we kwamen binnen in een oase van rust waar het lekker warm was. Aan tafel of in de loungehoek? De loungehoek it was.

High Tea bij YAY Amsterdam

We besloten de high tea te nemen, omdat we alles wilde proeven! We kozen voor steranijs thee met heel veel lekkers. Tabouleh, pompoentaart, chocoladetaart, autumntaart, boerenkoolcrackers met dip, appeltaart en nog veel meer!

High Tea bij YAY Amsterdam

Favoriet was absoluut het autumntaartje met cranberry’s. Maar eigenlijk was alles lekker. Door de workout van die ochtend kon er nog wel wat in bij ons. De serveerster schrok er van, haha!

Ik koos voor de Chai spicy boekweitpap en Emma een smoothie in een bowl. Met moeite kregen we de laatste happen weg, maar we deden het wel want het was echt heel lekker. En de Chai spicy was indeed spicy. Poeh!

High Tea bij YAY Amsterdam

We hebben er uiteindelijk best lang gezeten. Het is echt een spot waar ik de hele dag kan ontspannen en eten. Een dikke tien voor deze spot waar je mij vast en zeker vaker zult tegenkomen. Met een volle buik en goed gevoel zijn we naar huis gegaan. Erg vriendelijke bediening ook.

Ben jij er al geweest?

________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Roo'Barzoete aardappel moelleux met pindakaas