In Food

We willen allemaal wel eens wat anders eten, maar toch gezond. Wat dacht je van deze boekweitpizza? Past goed in een healthy lifestyle.

Dit is een simpele pizza om te maken, maar super lekker. De bodem is gezonder dan een gewone pizza. Uiteindelijk ligt het aan jou wat je er op doet. Je maakt er eerst een pannenkoek van en daarna gaat ie pas de oven in!

Wat heb je nodig
160 ml water
60 gram boekweitmeel
Wat Italiaanse kruiden
Peper/zout
Kokosolie
Voor de topping
Tomatensaus of tomatenpuree
30+ kaas
Rucola
Brie
Ui
Zongedroogde tomaten

Hoe maak je het
Doe alles bij elkaar voor het deeg, behalve de kokosolie. Bak pannenkoekjes van dit mengsel in de kokosolie in een koekenpan. Verwarm de oven ondertussen op 180 graden. Leg de pannenkoekjes op een rooster en beleg ze. Begin met de tomatensaus, daarna geraspte kaas en daarna wat je zelf lekker vindt. Ongeveer 15 minuten in de oven. De rucola doe ik er het laatst op, vlak voor ik het opeet. Eet smakelijk en geniet van je cheat-no-cheatmeal.

Boekweitpizza healthy pizza

_________________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy spruitschotelHorecava