In Food

Het is een gouwe ouwe, maar desalniettemin heel erg lekker! In het weekend wil ik nog wel eens lekker ontbijten, dus probeerde ik het uit.

Normaal houd ik niet van bananensmaak, dus laat ik de banaan er altijd uit. Net als in de healthy muffins en vorige keer maakte ik boekweitpannenkoeken. Nu dacht ik dat het tijd was om het te proberen!

Wat heb je nodig:
2 bananen
2 eieren
100 gram havermout
50 gram zelfrijzend bakmeel
250 ml (soya)melk
Zonnebloemolie
Garnering:
Aardbeien
Kokosrasp
Cacaonibs

Hoe maak je het?
Simpel! Prak anderhalve baan en doe dit bij de rest van de ingrediënten. Zorg dat je de melk er als laatste bij doet en niet alles in één keer. Laat dit even een half uurtje staan. Verwarm daarna de zonnebloemolie in de pan en bak de pannenkoekjes mooi bruin aan allebei de kanten. That’s it! Garneer het met wat jij lekker vindt. Youri vindt het bijvoorbeeld heel smakelijk met pindakaas. Zelf doe ik er liever aardbeien, kokosrasp en cacaonibs op. Smullen!

Havermout banaan pannekoekje
_________________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Gezonde chips van zoete aardappel