In Lifestyle, Mind

Had ik maar toch die reis gemaakt. Had ik toch maar die andere baan genomen. Was ik toch maar voor mezelf begonnen… Had ik maar. Het schijnen drie woorden te zijn die mensen op hun sterfbed vaak zeggen. Maar dan is het al te laat.

Sjezus, wat een heftige inleiding. Misschien. Misschien niet. Want weet je. Een heleboel mensen doen dingen niet vanwege anderen of vanwege angst. Terwijl ze het wel heel graag zouden willen doen.

Wil je een leven waarvan je weet wat er iedere dag gaat komen? Lekker makkelijk, maar zonder gevoel van geluk. Of wil je uitdagingen aan gaan, dingen doen die je leuk vindt? It’s up to you!

It’s gonna be a bumpy ride. Dat kan, maar dat hoeft niet. Als je het maar probeert. Ik heb ook een keer een retreat georganiseerd waar uiteindelijk niemand op af is gekomen. Dan neem je je verlies, snor je wat vriendinnen op en ga je lekker samen een weekendje weg in de villa waar 10 personen in kunnen. So be it, de volgende keer heb je wel mensen. Ik heb nooit spijt gehad dat ik het geprobeerd heb.

En dat is het je hebt eerder spijt als je iets niet hebt gedaan dan als je iets wel hebt gedaan. Dus waarom zou je het niet doen!?

Wat ik hier dus eigenlijk mee wil zeggen? Volg je hart, doe wat je leuk vindt, DOE! LEEF! Je zult er geen spijt van krijgen. Voor je het weet, is het te laat…

____________________

Barbara ThailandBarbara (28) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Yoga is mijn passie. Ik volg mijn hart en doe de dingen die ik leuk vind. Ik help jou ook graag bij het volgen van je hart! “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
IndiaYoga Mallorca Up Dog