In Food

Heerlijke chocolade waar je je niet schuldig over hoeft te voelen, dat zijn de chocoladesnoepjes van Ridiculously Good. Ik mocht ze uitproberen!

Is het een chocoladereep, bonbon of gewoon een lekker snoepje? Eigenlijk is het een mix. Het ziet er uit als een combi tussen een bonbon en een candybar en het is gemaakt van raw chocolat uit Ecuador. Er zijn 2 varianten: Rich Peanut & Date en Creamy Coconut. Zelf kan ik echt niet kiezen, want ze zijn beide heerlijk.

Ridiculously Good Creamy Coconut Ridiculously Good Peanut Butter Date
De Rich Peanut lijkt een beetje op een soort snicker met date. De Creamy coconut smaakt naar, ja, naar cocos dus. En daar ben ik echt gek op. Ze smaken heerlijk zoet, terwijl er gebruik wordt gemaakt van suikervrije ingrediënten. Verder is het biologisch en fair trade! No guilt dus.

Nog meer voordelen. De producten worden niet boven de 42 graden verwarmd waardoor de natuurlijke en goede eigenschappen van cacao behouden blijven. Biologisch, 100% natuurlijk, vrij van geraffineerde suikers, lactose, E-nummers, aspartaam, kleurstoffen, conserveermiddelen en andere toevoegingen. De snoepbonbonnetjes zijn per stuk verpakt in een doosje van twee. De folie is niet van plastic, maar gemaakt van houtpulp uit verantwoorde plantages en 100% composteerbaar.

Waar wacht je dus op? Wat is jouw favoriete smaak?

Ridiculously Good Peanut Butter Date

_____________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition en Positieve Psychologie gedaan.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy zoete aardappel brownie