In Mind

Wat doe jij als er een kans op jouw pad komt?

Heb je hier wel eens over nagedacht? Stel, er komt een hele leuke klus/uitdaging/baan op je pad. Wat doe je dan? Eerst over alles heel goed nadenken of pak je de kans met beide handen aan? Zelf kies ik vaak voor het tweede! Dat levert me leuke, mooie nieuwe dingen op. Ik kom op plekken waar ik normaal niet zou komen, ik ontmoet nieuwe mensen.

En natuurlijk zijn er dingen waarvan ik denk: had ik beter niet kunnen doen. Maar dat zul je nooit weten als je het niet doet. Als je echt iets heel leuk vindt en je wordt er vrolijk van. Doe het!


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
presenterenEagle Track Zipline Chiang Mai