In Geen categorie

Ik had weer eens zin in kleine zakjes Bites, dus ik zette mijn abonnement Bites we love weer aan. Ik ontving granola, super lekker. En je kunt er heerlijke ijsjes mee maken!

Op de website van Bites we love staat echt een heerlijk recept om zelf ijsjes te maken. En ik eet het liefst elke dag ijs als het mooi weer is!

Ingrediënten voor zes granola ijsjes 

  • 500 ml yoghurt
  • 2 eetlepels bosbessenjam
  • 2 zakjes van granola-bite no. 90 Super Power Granola (of een van je andere favoriete granola’s, zoals Apple pie granola of maple pecan granola)

Benodigdheden

  • ijsvormpjes (te koop bij o.a. Ikea of Xenos)

Granola ijsjes

Bereiding

Giet in ieder ijsvormpje een laagje yoghurt. Voeg dan een beetje granola toe. Vul aan met een laagje yoghurt, een theelepel bosbessenjam en nog wat granola. Eindig met een laagje yoghurt. Zet de ijsjes minimaal 2 uur in de vriezer. Smullen maar!


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Es Vedra Ibiza Foto door: Nina Albada JelgersmaEiwit Ekopura