In Lifestyle

Ik begon mijn zondag goed: met de workout van Kasia Rain op de Gezondheidsbeurs!

Om 11 uur begon de workout. Helaas stonden er allemaal stoelen, dus niet alles lukte. Maar er deden best veel mensen mee. Kasia Rain is echt een sprankelende persoonlijkheid. Na de workout ging ik nog even met haar op de foto en liet ik mijn boek signeren!

Verder deed ik nog mee aan een yogales en bezocht ik de vele stands. Ik kocht heerlijk snoep van Natural Foods, dat heet Bear denk ik. Echt heel weinig toevoegingen.

Ik vond ook iets nieuws! The Good Stuff, raw vegan bakery. Zij verkopen zelfmaakpakketten met raw vegan taartjes en andere ‘baksels’!

Flowee was ook aanwezig! Super leuk. Mooie kleurrijke stand. Ik heb de spijkermat uitgeprobeerd en ja, echt een aanrader!

flowee gezondheidsbeurs

Ze stonden er ook met De Lady-Comp, dat vind ik echt iets om over na te denken, omdat je met de Pil echt je hormonen in de war schopt. Helaas wordt het niet meer door Nederlandse verzekeraars vergoed. Echt belachelijk!


Barbara touwtje springenBarbara (26) Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
presenterenBarbara in boom