In Food

Daar ben ik weer met een nieuwe snack. Nu eentje voor als je echt niet meer kunt… Slechts een paar ingrediënten zijn nodig en je kunt het maken zoals je zelf wilt!

Pure chocolade is lekker en goed voor je. Uiteraard met mate natuurlijk. Daarom maak ik ze graag zo gezond en vullend mogelijk, zodat je er maar eentje nodig hebt. Deze snacks zijn simpel en lekker!

Wat heb je nodig
Een reep pure chocolade (minimaal 76%)
Quinoapops
Lijnzaad
Maar je kunt ook gedroogd fruit, chiazaad, nootjes etc toevoegen

Hoe maak je het
Smelt de chocolade au bain marie. Ik heb daar een speciaal pannetje voor. Heel handig, want daar zit ook een schenktuitje aan en een haakje dat ie vast blijft zitten aan de pan. Roer je superfoods erdoor. Schenk het in een siliconenvormpje (dan krijg je het er makkelijk weer uit). Zet het een paar uur in de koelkast tot het weer hard is. Op de foto heb ik eerst de chocolade erin gegoten en de rest van de ingrediënten er over gestrooid en er wat in gedrukt.

En nu niet allemaal in één keer opeten, hè?!

healthy snack pure chocolade

_____________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts
Showing 2 comments
  • Anna

    Lijkt me een heel leuk idee!! Maar kan je het ook op een ovenschaal die chocolade uitgieten en daarna in stukken breken?

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy energiereepgevulde eieren Pasen