In Food

Bonbons die goed voor je zijn. Uhm… Die moest ik natuurlijk uitproberen en ik mag een extra pakje weggeven!

Dat bonbons lekker zijn, wisten we al. Maar wist je dat de nieuwe RESCUE Plus bonbons ook nog eens passen in een gezonde lifestyle? Deze bonbons schijnen je te ondersteunen in stress-situaties. Ik heb ze dus meegenomen naar mijn werk en bij ieder stressmomentje, nam ik er eentje. Ze hadden zo op kunnen zijn haha, maar je mag er maar maximaal vier op een dag. De ontwikkelaars noemen ze ook wel de Eerste Hulp Bonbons.

In de bonbons zit extra vitamine B5, vitamine B12 en Bach bloesem mix. Ze smaken naar sinaasappel-vlierbloesem. Edward Bach ontwikkelde sinds 1930 38 verschillende Bach Bloesems. De rescue bestaat uit de bloesems Impatiens of Reuzenbalsemien (helpt bij ongeduld en irritatie), Cherry Plum of Kerspruim (helpt kalm te blijven), Clematis (ondersteunt helderheid van geest), Rock Rose (geeft moed bij uitdagingen) en Star of Bethlehem of Vogelmelk (bij troost en verwerking). Ze zeggen dat deze bonbons helpen als iemand niet durft te vliegen of ergens spanning voor heeft. Wat dacht je van de feestdagen? Perfect dus. Ze zijn ook nog eens erg lekker. Samen met vitamine B12 helpt vitamine B5 vermoeidheid en moeheid te verminderen en leveren beide vitaminen een bijdrage aan een normale mentale prestatie. Daarnaast draagt vitamine B12 ook bij aan onze geestelijke veerkracht en een heldere geest en is goed voor onze gemoedstoestand.

Gezonde bonbons

Een bonbonnetje bevat vier druppels (1 dosering) van de originele Rescue bloesem mix. Laten smelten in je mond en je wordt weer kalm. It’s worth the try, right?! Je kunt ze krijgen bij bijvoorbeeld Etos, DA, DIO en De Tuinen, maar ook bij verschillende apotheken. Er zitten 10 bonbons in een verpakking a  5,95. Kijk voor meer informatie op www.bachrescue.nl.

Op mijn facebookpagina geef ik een verpakking weg!

Let op dat dit een supplement is en dus geen vervanging van gewoon gezond eten.

___________________________________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld.

 

 

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Bloemkoolpizza