In Food

OMG! Dit is echt ongelooflijk lekker. Een gezond taartje dat smaakt naar een bountje! Could it get any better?! Oké, ik ben enthousiast. Jij ook?

Gister heb ik met mijn moeder heel veel verschillende repen en gezonde snacks gemaakt. Eentje moet ik nu echt al met jullie delen: een healthy bounty taartje. Wauw, zo lekker! En niet moeilijk om te maken.

Wat heb je nodig
Een handvol witte amandelen
Een eetlepel kokosolie
Een handvol dadels
1/2 cup kokosrasp
Een halve reep pure chocolade

Hoe maak je het
Laat de witte amandelen twee uur weken in water. Doe de dadels (na het ontpitten natuurlijk :P) in de blender. Doe daarna de geweekte dadels erbij. Bedek een bakblik met bakpapier en doe daar het mengsel in. druk het goed aan. Het makkelijkst is dit met je vingers te doen. Smelt de kokosolie en voeg dit bij de kokosrasp, er kan eventueel een scheutje honing aan toegevoegd worden. Meng het goed door elkaar en strooi dat over het notenmengsel. Tot slot smelt je de pure chocolade en laat je dat er overheen gaan. Laat het geheel 1 a 2 uurtjes uitharden in de koelkast en snijd het daarna in stukjes. Voilà, daar is je zonde bounty taartje!

Healthy bounty taartje

______________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dessert met Villa Massahealthy energiereep