In Food

Throwback naar de laatste Pasen waar ik gevulde roze eieren maakte. Heel lekker en het ziet er leuk uit. Check snel het recept…

Het is niet heel moeilijk, maar je moet er wel 12 uur van tevoren mee beginnen. Dus succes! Uit het boekje van de Sligro en niet healthy, maar wel lekker! Maar toch, eieren zijn goed voor de spieren toch 😛

Wat heb je nodig voor 20 stuks
10 eieren
1 liter bietensap (ik maakte dit met voorgekookte bieten in mijn slowjuicer)
50 ml rodewijnazijn
3 el mayonaise
2 el Griekse yoghurt
1 tl kerriepoeder
1 tl paprikapoeder
2 el bladpeterselie
Garnering naar keuze

Hoe maak je het
Kook de eieren hard, laat ze schrikken en pel ze. Doe ze in een bakje en voeg het bietensap en de azijn toe. De eieren moeten helemaal onder staan. Laat afgedekt 12 uur marineren.

Dep dan de eieren droog op keukenpapier en halveer ze. Lepel het eigeel eruit en prak het fijn in een kom. Meng met de mayonaise, yoghurt, kerriepoeder, paprikapoeder en peterselie. Breng op smaak met peper en zout. Doe dit in de spuitzak en spuit toefjes in de eieren. Bestrooi met een beetje paprikapoeder en garneer leuk met bijvoorbeeld eetbare bloemen of waterkers.

Ik ben gek op eieren, eet ze iedere dag. Dus een beetje variatie is wel lekker!
______________________________

Barbara touwtje springenBarbara (25)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
healthy snack pure chocoladeappel kaneel muffins