In Food

Bij de Shop-in-shop Lindenhof in de Oldenhof zag ik deze bol courgettes liggen. Super schattig! Daar moest ik wat mee doen 🙂

Ik dacht direct om de courgettes te vullen en ze healthy te houden. Het is niet heel moeilijk te maken en je kunt toevoegen wat jij lekker vindt!

Wat heb je nodig
spelt couscous
bol courgettes (1 per persoon)
Rozijnen
Amandelen, pistachenoten
Halloumi
Garam masala (ongeveer een eetlepel)
Peper

Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 180 graden. Hol de courgettes uit en doe ze in de oven om ze alvast wat gaar te laten worden. Het binnenste van de courgette snijd je in stukjes. Kook de spelt couscous zoals op de verpakking staat aangegeven. Laat het staan. Doe hier de rozijnen, pistachenoten, garam masala en amandelen bij. Vermeng het goed en doe het in de courgettes. Laat het dan garen in de oven. De courgette mag wat zachter, maar moet nog wel een bite hebben. Snijd de halloumi in stukjes en strooi er peper overheen. Bak het in de pan vlak voordat alles op tafel staat.

Presenteer het leuk en tada!

Gevulde courgette met speltcouscous


 

Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Taste of Amsterdam 2016yoga bij B&B de Rheezer Kamer