In Beauty, Body

Naast gezonde voeding en veel sporten, probeer ik ook mijn huid de verzorging te geven die het nodig heeft. Zo vond ik Dr. Hauschka op basis van natuurlijke ingrediënten. Ik probeerde het uit, ben om én mag nog een crème weggeven ook!

In de Healthbox vond ik de gekleurde dagcrème en het nachtserum. Toen ik van Dr. Hauschka ook nog de melisse crème kreeg opgestuurd, werd het tijd om het te testen.

Het nachtserum gaat soepel over de huid, je gezicht is direct zacht. Daaroverheen doe ik ’s avonds de melisse crème. Het ruikt naar citroen (daar ben ik gek op) en is stroever tijdens het aanbrengen. Het geeft een fijn laagje over mijn gezichtshuid. Ik houd van dikkere crèmes, omdat ik veel last heb van een droge gevoelige huid. Helemaal in deze periode van het jaar is dit heel fijn. De gekleurde dagcreme is ook stroef om aan te brengen, maar geeft je gezicht een lichte kleur. Heel genuanceerd. Je kunt eventueel een dagcrème ter aanvulling opsmeren. Voor mij is dit niet nodig. Ik besluit ook geen foundation op te doen. Ik ben dus erg tevreden. De hele dag is mijn gezicht beschermd tegen de gure wind, miezerregen en alle andere dingen dat het weer mij brengt.

Dr. Hauschka Dr. Hauschka

Tijdens de Full Body & Mind Challenge van oktober 2015 mag ik de melisse crème weggeven! Hoe je meedoet, vind je hier.

_______________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Dag 17 Full Body & Mind Challenge