In Lifestyle, Mind

Jawel, I did it. In mijn nakie naar de sauna 😮 En het was eigenlijk minder erg dan ik dacht. Juist omdat iedereen het doet, is het heel normaal! Ik heb echt heerlijk genoten bij Thermen Bussloo en geef je hier mijn 3 favorieten daar!

Wauw, wat een groot terrein. Bij aankomst krijg je een plattegrond met je kluisnummer er op. En wat veel sauna’s! Ik was samen met mijn moeder gegaan en we keken onze ogen uit. Azië sauna, vier elementen sauna, panorama sauna en nog veel meer. Er zijn er een paar favoriet bij mij:

De Himalaya Zoutkristalgrot
Daar is het zo’n 65 graden Celsius en zijn zoutkristallen uit Nepal. Het heeft een uniek klank-, kleur- en geurritueel. Ik kreeg er direct een loopneus van… Volgens mij was dt wel even goed, want het schijnt het een zuiverende werking te hebben. Het is te vinden achter een tweehonderd jaar oude deur uit India. Prachtig!

Het hamambad
Sowieso is het heerlijk als je er in stapt, want het is heerlijk warm. Maar als je relaxt gaat liggen met je oren onder water, hoor je de aquasound. Een heel rare gewaarwording, want boven water hoor je niets. Het is heel ontspannend. Mooie muziek met de klanken van dolfijnen. Kwartskristallen zijn aanwezig. En de circles of energy in het plafond brengen het elektromagnetische veld tussen het water en de lucht in deze ruimte in balans.

Hamambad Thermen Bussloo

Geysersauna
Je komt hier binnen en ziet gelijk kristallen en een geyser. Het lijkt net of je in IJsland bent, maar dan met 80 graden Celsius. Prachtig en heerlijk te vertoeven.

Geyser sauna Thermen Bussloo

Ik heb wel het gevoel dat ik tot rust ben gekomen en mijn huid er van is opgeknapt. Ik ga hier dus echt een vast ritueel van maken. Eens in de 2, 3 maanden ofzo?!

Ben jij wel eens in een sauna geweest?

Foto’s van de website van Thermen Bussloo.


Barbara touwtje springenBarbara (26)
Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
yoga childsposeOp blote voeten