In Body

Weer een Throwback Thursday. Zoals ik vorige week vertelde, heb ik een keer meegedaan met een modellenbootcamp. Ondertussen heb ik al wat fotoshoots gedaan, zoals ‘Human Sculpture’ met Paul Lubbers.

Ik reageerde op de oproep van Paul Lubbers. Hij zocht modellen voor een project: Human Sculpture. Mijn interesse was direct gewekt en ik was dan ook heel blij dat hij mij uitkoos. Het was wel heel spannend, want ik zou helemaal naakt voor deze onbekende moeten gaan staan…

Toen ik daar aankwam, hing er direct een ontspannen sfeertje. We probeerden allerlei poses uit. Voor sommigen moest ik best lenig zijn! Mijn zusje had mijn make-up gedaan. De meeste foto’s waren echter op zo’n manier dat je mijn gezicht niet eens zag.

Ik ben zelf heel blij met het resultaat en ben heel erg benieuwd naar jullie mening.

Human Sculpture

Human Sculpture

Een van de foto’s hierboven is zelfs aan iemand verkocht als uitvergroting!

Human Sculpture  Human Sculpture

Human Sculpture________________________________________________

Barbara touwtje springenMijn naam is Barbara Schriek, 25 jaar. Ik leef volgens een positieve healthy lifestyle. Als verlengde daarvan ben ik deze website begonnen met recensies, workouts, recepten en nog veel meer. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. Ik heb Journalistiek gestudeerd, cursus Personal Nutrition gedaan en ben nu bezig met Positieve Psychologie.

Recommended Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Been optillenKlimbos met Youri