In Reizen

We houden van actieve vakanties, dus we gingen ook mountainbiken en kajakken. Door de rijstvelden en de jungle. Heel erg gaaf!

We wilden eigenlijk Songkran ontlopen dus hebben we nog wat flyers gezocht. We kwamen uit bij Mountainbikingchiangmai.com. Het zag er gaaf uit en er was nog een plekje! We werden opgehaald bij het hotel. In het kantoor in Chiangmai kregen we uitleg over hoe we moesten kajakken. Daarna gingen we ongeveer een uur een busje in om naar de Mae Ngat Valley te gaan. We begonnen op de mountainbike bij de Ban Den Temple. Een heel dorp van tempels. Het begon met een tempel die verlaten was. Iemand begon met het opknappen en dat werden steeds meer mensen.Ban Den Temple

Terug op de fiets door rijstvelden. We kregen een super verse banaan. We zouden eigenlijk bij een lokale markt eten, maar die waren dicht vanwege Songkran. Daarna zijn we gaan kajakken door de jungle waar je normaal niet mag komen. Aan de waterkant een klein dorpje en een stukje verder waterbuffels!

Mountainbike door de Mae Ngat Valley

Eenmaal terug in het busje hebben we langs de weg gegeten. De begeleiders waren echt super gezellig. Het fietsen ging hard, het kajakken langzaam maar echt een prachtig uitzicht. We hebben echt een super leuke dag gehad. Het zonnetje scheen lekker en we zagen plekken waar je normaal niet komt. Boerderijen waar ze knoflook laten drogen, mensen van het platteland. Heel gaaf!

Mountainbike door de Mae Ngat Valley


Huang Num Keaw WaterfallBarbara (26)

Ik ben de oprichter van Be Happy & Healthy en leef volgens een positieve healthy lifestyle. Ik hoop de lezer achter te laten met een glimlach of een positieve kijk op de wereld. “Be the change you want to see in the world.”
Recent Posts

Leave a Comment

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0
Khao san road Bangkok ThailandWat Benchamabophit