Maandag 1 t/m vrijdag 5 juni

Liefde voor jezelf in je vrouwelijke kracht

Vanwege het succes van het eerste Feminine Home Retreat, nu de tweede editie. Het thema is Zelfliefde. Durf jij te zeggen dat je jezelf volledig omarmt zoals je bent, houd je echt van jezelf?

Een retreat dat je thuis kunt doen, in je eigen veilige omgeving.

Tijdens de Live Sessies via Zoom zullen we verschillende activiteiten gebruiken om meer liefde voor jezelf te gaan voelen. En waar komt het eigenlijk vandaan dat we altijd meer voor anderen zorgen dan voor onszelf?

Ons doel is je meer bewustzijn te laten ervaren van de volledige JIJ en een ervaring die je mee kan nemen in je dagelijkse leven. Vijf dagen lang nemen we je mee via ZOOM. Zo kun je optimaal meedoen. Lukt het je niet er bij te zijn, dan kun je het binnen 24 uur terugkijken. Via de besloten Instagram pagina kunnen we met elkaar in gesprek.

Het programma

Maandag 1 juni
10.00-10.30 uur Start en inleiding
19.00-20.00 uur Shake & Release Barbara

Dinsdag 2 juni
19.30-20.30 uur Zelfmassage met Barbara

Woensdag 3 juni
19.30-20.30 uur Cycle Syncing met Marleen

Donderdag 4 juni
19.30-20.30 uur Cacao Ceremonie met Barbara

Vrijdag 5 juni
07.30-8.30 uur Yin en Yoga Nidra met Marleen

Kosten: € 55, inclusief stukje Cacao om zelf te bereiden

Shake & Release
Barbara begint met een Shake & Release om letterlijk alles van je af te shaken dat niet meer bij jou past. Alle negatieve gedachten en gevoelens. Daarna een groepshealing die je zelfhelend vermogen zal stimuleren en je meer liefde voor jezelf zal laten voelen. De effecten hiervan zullen nog lang door stromen.

Zelfmassage
Wist je dat het heel goed is om jezelf te masseren? We hebben niet altijd tijd om naar de masseuse te gaan. Je kunt het prima zelf. Barbara laat het je hier ervaren. Door een massage voel je je fysiek en mentaal beter met minder stress. Jezelf masseren is jezelf liefde geven. Snehana, betekent ‘oliën’ in het Sanskriet, maar ook ‘liefde’. In Ayurveda is massage een essentieel element. Dus jezelf masseren met olie is liefde! En jezelf durven aanraken is een hele grote stap naar zelfliefde.

Cycle Syncing
Wist je dat je vetverbranding in de periode voor je menstruatie veel sneller is dan daarna? En dat de fase erna de beste tijd is voor nieuwe projecten en creativiteit?In deze sessie vertelt Marleen je alles over de 4 verschillende fases van de vrouwelijke cyclus, welke hormonen dan actief zijn en wat dat betekent voor je lichaam, sporten, sociale activiteiten, voeding en creativiteit. Hoe meer je in overeenstemming met je cyclus leeft, hoe meer je vanuit je vrouwelijke kracht leeft en hoe beter je je hormonen in balans blijven. Ook als je geen cyclus (meer) hebt is deze sessie heel leuk en leerzaam!

Cacao Ceremonie & Dance
Barbara stuurt alle deelnemers rauwe cacao op om zelf te bereiden. Zorg dat je dit klaar hebt staan voor we beginnen. We drinken de cacao met een korte ceremonie, daarna een meditatie en dan: dansen we er op los!
Cacao is een heilige drank en wordt gebruikt als plantmedicijn. Cacao helpt ons om de reis naar binnen te maken, ons te connecten met ons hart en cultiveert zelfliefde. Je zult niet gaan hallucineren of iets dergelijks, maar het laat je hart openstaan. Zo kun je inzicht krijgen in jezelf.

Yin en Yoga Nidra
Hoe kun je jouw persoonlijke balans vinden tussen kracht en zachtheid? Tussen je mannelijke en vrouwelijke kwaliteiten? In deze yogales onder begeleiding van Marleen ga je daarmee oefenen. In verschillende houdingen ga je vanuit liefde voor jezelf de grens ervaren tussen inspanning en ontspanning, zodat je dat mee kan nemen in je dagelijks leven. We eindigen de les met een geleide meditatie speciaal voor zelfcompassie.

Over de docenten

Barbara is een enthousiaste en passievolle yoga docent die graag reist en in de natuur is. Het afgelopen jaar is ze bezig geweest met Vrouw Zijn, vrouwen cirkels organiseren en mensen helpen met het volgen van je hart. Leven op de manier die jij wilt op een comfortabele manier. Ze heeft een onverwoestbaar optimisme en zal je altijd naar huis laten gaan met een boodschap.

Marleen is yogadocent, ontspanningscoach en ademtherapeut en yogatherapeut in opleiding. Met haar werk wil ze graag bijdragen aan een wereld met meer vriendelijkheid. Dat doet ze door mensen te ondersteunen weer in contact te komen met zichzelf, zodat ze een meer bewust en bezield leven kunnen leiden.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

0